LMC Cruiser 673 Passion

LMC Cruiser 673 G Passion

LMC CRUISER  673 Passion

Volgepakt met passie voor reizen en daarnaast een schat aan doordachte details en krachtige technologie, daardoor is de nieuwe LMC Cruiser 673 G Passion met recht volledig zelfverzekerd. De halfintegraal uit Münsterland houdt van de weg en biedt daarbij extra veel rijplezier. Als hij ten slotte tot rust komt, wordt vanaf het eerste moment ontspanning geboden.

Passion uitgelicht

Voor wie houdt van een lichte compacte camper voor twee, raden we aan de Cruiser 673 Passion eens van dichtbij te bekijken. De camper heeft immers de naam "Passion" gekregen omdat hij veel passie, expertise en bovendien een uitgebreide standaarduitrusting van LMC heeft. Binnen wacht een aantal mooie en functionele details met de bedoeling uw vakantie tot een wellness ervaring te maken. De Passion is bovendien voorzien van een skyroof boven de cabine maar ook multifunctionele rollo's inclusief zichtbescherming voor extra privacy, kortom alles is aanwezig in de Cruiser 673 G Passion. Het gaat vervolgens verder met medisch aanbevolen lattenbodems, comfortabele koudschuimmatrassen en daarnaast ook hoofdsteunen in de middelste zitgroep. Al met al een zeer complete camper.

Waarom een LMC Cruiser Passion huren?

U bent sportief en altijd onderweg. Daarom zou u dit in de vakantie ook zo willen. Opdat u uw vreugde bij het rijden ook in het interieur van het voertuig terugvindt, is de Cruiser Passion zowel aan de buitenkant als van binnen dynamisch. Doormiddel van elan en elegantie vormen het zelfbewuste interieur, zonder te overheersen. In geen één andere camper werd de combinatie van zowel een uniek design als sportief temperament nog beter vertaald.

Opties & accessoires

Comfort uitrusting . licht tafelblad . 90 ltr. dieseltank . passagiersairbag . handmatige airco . Skyroof boven de cockpit garagedeur links . vastzetringen op rails in de garage . kabel voor dakairco, solar en SAT . verduisteringsrolgordijn systeem cockpit.

Standaardkosten huur

Camper Laag Midden Hoog
LMC Cruiser 673G Passion € 835,- € 925,- € 1035,-
Ophalen/inleveren:

Huurperiode  begint op zaterdagmorgen 12.00 uur (indien beschikbaar op vrijdag middag zonder
extra kosten) Inleveren vrijdag 10.00 uur.

Beschikbaarheid en reserveren

Geef in onderstaande kalender met 2 "klikken" de begin en einddatum aan van de periode dat u deze camper wilt huren, vul het formulier en de veiligheidscode in en druk op "Nu reserveren"

Aanvullende kosten huurder:

1 Instructie, inname, gasflessen, vloeistoffen ( excl. brandstoffen ) € 85,-
2 1750 kilometer per week vrij, daarna per kilometer. € 0,30
3 Volle brandstoftank meenemen, volle brandstoftank inleveren.
4 Binnenzijde en buitenzijde schoon meenemen, binnenzijde schoon inleveren. (dealer laten schoonmaken € 350,-)
5 Borg * € 1000-,
6 Eigen risico (max. over huurperiode) € 1000,-
7 Huisdieren toegestaan (in overleg)
8 Roken in de camper verboden.
9 Tv & autom. schotelantenne. Breezer 636 / Cruiser 731 inclusief
* Te voldoen a contant/per bank/Visa (2% extra)

LMC Cruiser Passion 673

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
28
- Gereserveerd
28
- In behandeling

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Telefoon:

Adres (verplicht):

Plaats (verplicht):

Postcode (Verplicht):

Land (verplicht):

Volwassenen:

Details:

captcha